کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9292 | مشاهده و دانلود: 747091968 | آخرین بروزرسانی: 1403/04/15 | اعضاء: 317563 | نظرات: 37937
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
🖤شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32 فقط 89 هزار تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

کوالکام پردازنده‌های 64 بیتی اسنپ‌دراگون 810 و 808 را معرفی کرد

کوالکام چیپست‌هایی را معرفی کرد که به احتمال قوی از آنها در گوشی‌های تراز اول آینده استفاده خواهد شد. این دو چیپست که با مدل‌های اسنپ‌دراگون ۸۱۰ و ۸۰۸ از این پس شناخته خواهند شد، از سرعت پردازش بیشتر و قابلیت نمایش سه‌بعدی قوی‌تر برخوردار هستند و از شبکه‌ مخابراتی LTE پشتیبانی می‌کنند.

Qualcomm-Snapdragon

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فارنت؛ پردازنده‌های فوق از معماری ۶۴ بیتی استفاده می‌کنند و به جای استفاده از Qualcomm-designed Kraits به تکنولوژی Cortex A5x CPU شرکت ARM مجهز می‌باشند. با این حساب پردازنده‌های بعدی کوالکام از لحاظ معماری بیشتر به پردازنده‌ Samsung Exynos quad و چیپست‌های hexa-core chipsets شبیه می‌باشد.

البته در نظر داشته باشید که پردازنده‌های معرفی شده اولین پردازنده‌های ۶۴ بیتی کوالکام نیستند و قبل از این مدل‌های اسنپ‌دراگون ۴۱۰، ۶۱۰ و ۶۱۵ نیز با معماری ۶۴ بیتی ساخته شده بودند.

 پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۰

این چیپست‌ جایگزین پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۰۵ خواهد شد. پردازنده فوق از چهار هسته Cortex-A57 به همراه چهار هسته Cortex-A53 برای پردازش هرچه سریع‌تر اطلاعات بهره می‌گیرد. انتظار می‌رود تا A57 با ۲۰ درصد مصرف بیشتر انرژی بتواند تا ۲۵.۵۵ درصد عملکرد بهینه‌تری داشته باشد.

snapdragon-810

هسته‌های پردازنده این دو چیپست‌ جدید به دو گروه مجزا تقسیم می‌شوند. جالب اینجاست که این دو گروه به صورت جداگانه می‌توانند با سرعت‌های مختلف و یا به اصطلاح کلاک‌های متفاوت کار کنند اما هسته‌های یک گروه باید از یک فرکانس ثابت استفاده کنند. با این حالت می‌تواند گفت که ساختار پردازنده‌های فوق با مدل‌های قبلی Krait که هر هسته می‌توانست سرعت مخصوص به خود را داشته باشد متفاوت است.

snapdragon-810-chipset

در خصوص جی‌پی‌یو نیز باید بگوییم که اسنپ‌دراگون ۸۱۰ از Adreno 430 بهره می‌برد که درتبلیغات مطرح شده می‌تواند تا ۳۰ درصد سریع‌تر از مدل ۴۲۰ عملکرد داشته باشد، جالب اینجاست که Adreno ۴۲۰ نیز ۴۰ درصد سریع‌تر از Adreno 330 می‌باشد که هم‌اکنون در اسنپ‌دراگون مدل‌های ۸۰۰ و ۸۰۱ استفاده می‌شود. با این حساب‌ می‌توان گفت که حدود ۸۰ درصد افزایش سرعت در نسل آینده این پردازنده‌ها شاهد خواهیم بود.

از طرف دیگر این چیپست از مبدل صدا و تصویر (Encoder) مدل H265/HEVC استفاده می‌کند که این امر تاثیر مستقیمی در کیفیت تصاویر گرفته شده توسط دوربین گوشی ‌خواهد داشت.

فرکانس پردازش حافظه چیپست فوق نیز LPDDR -1600 است، نرخ انتقال اطلاعات این پردازنده نیز معادل ۳۲۰۰ مگاهرتز می‌باشد و قادر به انتقال  ۲۵.۶ گیگابایت اطلاعات در هر ثانیه خواهد بود.

پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۰۸

این چیپست‌ جدید نیز از ترکیب A57/A53 استفاده می‌کند و در مجموع به صورت پردازنده ۶ هسته‌ای با دو هسته Cortex A57 و چهار هسته Cortex – A53 کار می‌کند. با این حساب‌ می‌توان گفت که عملکرد این چیپست معادل پردازنده چهارهسته‌ای A15 خواهد بود.

جی‌پی‌یو جدید این پردازنده نیز Adreno 418 می‌باشد. عملکرد این جی‌پی‌یو تا میزان ۳۰ درصد از Adreno ۳۳۰ بهتر است.

فرکانس پردازش حافظه چیپست فوق نیز LPDDR3 -933 می‌باشد، نرخ انتقال اطلاعات این پردازنده نیز معادل ۱.۸۶۶ مگاهرتز می‌باشد و ۱۵  گیگابایت به ازای هر ثانیه پهنای باند برای تبادل اطلاعات در نظر گرفته شده است. مبدل صدا و تصویر مدل H265/HEVC نیز در این پردازنده تعبیه شده است اما به قابلیت Encode کردن تصاویر مجهز نیست.

 عملکرد پردازنده‌های معرفی شده در شبکه‌های پیشرفته LTE

این دو پردازنده از شبکه‌ ۴G LTE به راحتی پشتیبانی می‌کنند. شرکت سازنده مدعی است که کاربران می‌توانند تا سرعت ۳۰۰ مگابایت در ثانیه دانلود داشته باشند.

snapdragon-810-chipset-LTE

البته دانلود با این سرعت کاملا به شبکه‌ مخابراتی منطقه بستگی دارد. انتظار می‌رود تا این دو پردازنده در سال آینده در دسترس تولید کنندگان گوشی‌های همراه قرار بگیرد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 20171 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1393/01/19 تعداد مشاهده: 1545
سافت گذر